Barça

Bartomeu: "Aquest judici és injust"

El president del Barça referma el compromís del club blaugrana amb la llibertat i la democràcia durant l'entrega del Premi Internacional de Periodisme Esportiu Manuel Vázquez Montalbán a Emanuela Audisio

Actualitzat

La periodista italiana Emanuela Audisio ha estat la guardonada aquest any amb el Premi Internacional de Periodisme Esportiu Manuel Vázquez Montalbán. Audisio, primera dona guardonada en 13 anys d'aquest premi, va conèixer Vázquez Montalbán el 1991 quan va anar a Barcelona a fer reportatges sobre la ciutat preolímpica. En aquest mateix acte, el president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, s'ha referit al judici als presos polítics que ha començat aquest dimarts a Madrid i l'ha qualificat d'injust.

"Aquest judici, ho hem dit sempre, és injust i que evidentment, en un marc processal no és el que el Barça va demanar, sinó que això s'arreglés en un marc polític. Per tant, vull refermar un cop més el compromís que té el Barça amb la llibertat i amb la democràcia, i que en temps com els d'avui o com els que venen en els propers dies s'han de reforçar".

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut