El Tour podria sortir de Barcelona
El Tour podria sortir de Barcelona
Ciclisme

Barcelona vol acollir la sortida d'una edició del Tour

Primera presa de contacte amb el director de la ronda francesa, Christian Prudomme. El Tour podria arrencar de Barcelona com a molt aviat el 2025

Redacció Esport3Actualitzat

Barcelona acollirà aquest any la sortida de la Vuelta a Espanya i aviat podria ser el punt de partida d'una edició del Tour de França. Aquesta és la voluntat de l'Ajuntament de Barcelona, que aquest dimecres ha tingut una primera presa de contacte per anunciar oficialment la seva intenció.

Christian Prudomme, director de la ronda francesa, s'ha reunit a la capital amb Jaume Collboni, primer tinent d'alcalde, i David Escudé, regidor d'Esports municipal. També han assistit a la trobada Javier Guillén, director de la Vuelta a Espanya, i Rubén Peris, director de la Volta a Catalunya.

Peris, Prudomme, Collboni, Guillén i Escudé han mantingut una reunió per acostar el Tour a Barcelona (@BCN_esports)

La sortida d'un Tour des de Barcelona podria produir-se, com a molt aviat, l'any 2025, ja que els inicis de les dues pròximes edicions estan adjudicats al País Basc (2023) i Florència (2024). A més, el Tour ja té negociacions en marxa perquè la prova del 2025 arrenqui a Rotterdam. L'opció més previsible seria, doncs, el 2026.  

El Tour de França va passar per Barcelona per última vegada l'any 2009.

 

 

 

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut