Jocs d'hivern

Barcelona i la Molina ja han superat amb èxit diferents proves d'hivern que han organitzat

Barcelona i la Molina ja han superat amb èxit diferents proves d'hivern que han organitzat. L'estadi olímpic Lluís Companys, que en el projecte dels Jocs d'Hivern 2022 acolliria les cerimònies inaugural i de clausura, i les proves de Big Air, ja té experiència en neu. I molt recent. Va acollir, amb èxit de participació i de públic, l'últim xou de neu, la Copa del Món de Big Air, el mes de novembre passat. Una pista amb neu d'última generació muntada on habitualment és el terreny de joc i amb una gran capacitat d'espectadors. Esquí en plena ciutat, però també en la ubicació més genuïna.

Actualitzat
L'estació de la Molina, una de les més pròximes a la capital catalana - a una hora i mitja en cotxe-, també ha superat amb un "excel·lent" dos compromisos de pes. L'hivern passat va organitzar dues proves de la Copa del Món femenina d'esqui alpí, i també la Copa del Món per a discapacitats. Tant l'escenari com la meteorologia van acompanyar, i el balanç final va ser totalment positiu.

L'any passat, a la Molina també s'hi van disputar algunes competicions de la Copa del Món de Snowboard, i l'èxit va tornar a ser total. Un bon assaig de cara a nous reptes: aquest mes de març la Molina acollirà les finals de la Copa del Món de Snow i l'any que ve, el 2011, els Mundials d'aquesta especialitat. Un test darrere l'altre per agafar experiència i poder presumir d'una experiència contrastada.

Per a Barcelona no hi ha res impossible. Tampoc la neu "indoor", que el gran campió Alberto Tomba ja va tastar al Palau Sant Jordi l'any 93.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut