L'últim entrenament del Barça abans del partit contra el València (EFE)
Barça

Barça-València: sense Messi ni Marcelino

Luis Suárez ha rebut l'OK dels metges i gairebé un mes després de lesionar-se a Bilbao podrà reaparèixer contra el València. També ha rebut l'alta Junior Firpo, que també ha entrat en la convocatòria

Actualitzat

L'absència de Leo Messi i la sorprenent destitució de Marcelino al capdavant del conjunt de Mestalla marquen el duel entre dos equips instal·lats a la part mitjana de la classificació (aquest vespre a les 21.00). 

Per al Barça, aquest inici de campionat està sent estrany. Sense Leo Messi, lesionat des del passat 5 d'agost i baixa des d'aleshores, els blaugranes no són fiables i han deixat escapar més punts (5) dels que han sumat (4), quan s'han disputat tres partits.

Com a visitants, els de Valverde s'han mostrat erràtics (una derrota a Bilbao i un empat a Pamplona), però l'únic partit disputat a casa el va resoldre amb claredat (5-2 contra el Betis).

Per a aquest dissabte, el Barça tornarà a tenir la baixa de Leo Messi, que podria reaparèixer en l'estrena de la Champions de dimarts que ve a Dortmund, però recupera Luis Suárez. L'urguaià ha rebut l'OK dels metges i gairebé un mes després de lesionar-se a Bilbao podrà reaparèixer contra el València. També ha rebut l'alta Junior Firpo, que també ha entrat en la convocatòria.

El canvi de Marcelino per Celades

El València afronta aquest partit en xoc després de la sobtada destitució dimecres passat de Marcelino García Toral, després d'haver portat  l'equip a dues classificacions seguides per a la Lliga de Campions i a la conquesta al maig de la Copa del Rei, precisament contra el FC Barcelona.

La falta d'explicacions oficials per part de l'entitat a la destitució s'ha unit aquests dies a les crítiques públiques a aquest fet per part de pesos pesants de la plantilla com Dani Parejo i Ezequiel Garay, entre d'altres. El seu substitut, Albert Celades, ha admès en les seves dues compareixences d'aquesta setmana que es tracta d'una situació "traumàtica" per a la plantilla, però ha destacat la professionalitat amb què l'han afrontat.

Celades ha assumit que la decisió del club de prescindir de García Toral no és estrictament esportiva i s'ha mostrat partidari de donar continuïtat al sistema i al treball de l'asturià, per la qual cosa no s'esperen grans canvis en el plantejament de l'equip al Camp Nou.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut