Rivillos i Ferrao celebren el tercer gol
Demà, a les 21.00

Barça-Saragossa, segona jornada de Lliga de Futbol sala, a Esport3

Aquest dissabte a les 21.15, Esport3 emetrà, en directe, el partit de la segona jornada de Lliga de Futbol sala que es disputarà al Palau Blaugrana i enfrontarà el Barça amb el Saragossa

Xavi LorenteActualitzat

Després de guanyar en el debut al Ribera Navarra, el Barça intentarà sumar tres punts més contra un rival habitualment incòmode per la seva defensa zonal. Els aragonesos, botxins dels blaugranes a la Copa del Wizink Center, presenten molts canvis a la plantilla.

Entre les novetats destaquen dos brasilers: Farinha i Vassoura, aquest últim especialment perillós en atac. La columna vertebral la continuen formant Nano Modrego, Retamar i Victor Tejel. L'adeu més significatiu és el d'Adri Ortego, a qui van traspassar al Barça després de culminar una excel·lent temporada (semifinalistes a les dues Copes i quartfinalistes al play-off de la Lliga).

Ferrao i Esquerdinha tornaran a ser clau per trencar el dispositiu defensiu del Saragossa, que ve de perdre a la jornada inaugural al seu pavelló davant del millor equip de la pretemporada: el Palma (0-1).

La narració del partit anirà a càrrec de Xavi Lorente i l'anàlisi tècnica, de Jordi Garcia.

 

Anar al contingut