Hoquei patins

El Reus assalta el Palau i jugarà la final de l'OK Lliga contra el Liceo

El Barça, màxim favorit al títol, es queda sense final d'OK Lliga després de perdre el cinquè partit. El Noia ha perdut contra el Liceo i ha quedat eliminat també al cinquè partit

Vuit temporades després, el títol de l'OK Lliga serà per un equip que no sigui el Barça. Els blaugranes han vist com el Reus ha assaltat el Palau Blaugrana per guanyar el cinquè partit (3-4) de les semifinals del play-off de l'OK Lliga en un partit ple d'alternatives.

Els del Baix Camp han començat al davant en el marcador amb un gol de Marc Julià, però el Barça ha respost amb una diana de Pau Bargalló. A partir d'aquest moment, l'enfrontament ha mantingut la mateixa dinàmica, amb un Reus que igualava l'electrònic cada vegada que els blaugranes agafaven avantatge.

Fins que Marc Julià, amb un hat-trick, ha decidit el partit amb una meravellosa definició. El jugador del Reus ha fet el quart del partit a falta de cinc minuts pel final, un gol que no ha pogut contrarestar el Barça. Amb aquesta victòria, el Reus acaba amb una ratxa de vuit lligues consecutives del Barça i deixa Aitor Egurrola sense el seu desitjat darrer títol.

El Noia, eliminat

El Pavelló de Riazor també ha acollit el cinquè partit de la semifinal entre el Liceo i el Noia. El conjunt català arribava al duel amb molta confiança, després de dues victòries consecutives a casa. Malgrat tot, el Noia ha vist com el Liceo, amb un Álex Rodríguez estel·lar, feia dos gols pràcticament seguits a la primera part per deixar el duel molt encarrilat per als gallecs.

Tot i que tenia un marcador molt en contra, el Noia ha reaccionat en el segon temps i ha fet el 4-2. Els catalans han tingut una directa quan faltaven poc més de dos minuts per acabar, però Grau ha aturat el llançament de Mitjans i l'opció de la remuntada s'ha esvaït. Els gallecs es veuran les cares amb el Reus a la gran final de l'OK Lliga.