Barça

"Barça reservat": les declaracions eliminades de l'última entrevista de Laporta

El 4 de juny el president del Barça va fer un repàs a l'actualitat del club a Barça One, però es van eliminar alguns fragments que no volien que es fessin públics

Laia TudelActualitzat

Fa uns dies Joan Laporta va fer una entrevista al pòdcast de Barça One "El pòdcast del president", on va respondre les preguntes dels periodistes Llorenç Tarrés i Miriam Nadal.

En l'últim capítol del videopòdcast "Barça reservat" es desvelen els temes que no es van voler emetre d'aquesta entrevista:

 

 

Va ser una entrevista extensa de més d'una hora i mitja de durada on van parlar de gairebé tots els temes d'actualitat blaugrana. El programa es va gravar al matí i l'emissió es va endarrerir més hores del previst perquè s'havia d'editar. En el procés d'edició es van eliminar algunes respostes de Joan Laporta que, des d'alguns departaments del club, van considerar que no es podien fer públiques.

Tres moments no inclosos

El primer moment que van esborrar va ser quan anunciava que Mariona Caldentey marxava del Barça. Aquesta resposta van decidir no posar-la perquè l'adeu de la jugadora estava previst per a l'endemà amb la publicació d'un vídeo on ella s'acomiadava.

El segon moment que van eliminar va ser quan el president explicava que Oriol Romeu havia demanat sortir aquest estiu del Barça. En la versió emesa sí que el president explica que alguns jugadors han demanat marxar aquest estiu, però no concreta cap nom.

I l'últim fragment no emès és el que fa referència a la samarreta que vestirà el Barça la pròxima temporada. En la resposta que no es va emetre Joan Laporta deia que l'any que ve el Barça seguiria vestint Nike. Aquesta declaració és significant, ja que el club encara està pendent de tancar l'acord amb la marca esportiva i anunciar-ho.

Per tot això l'entrevista es va emetre més tard del previst.

ARXIVAT A:
Laporta
Anar al contingut