Joan Laporta és un dels signataris del comunicat defensant l'anomenat Projecte Sostenible (EFE)
Futbol

Barça, Reial Madrid i Athletic responen Tebas pel pla de finançament

Nou creuament de comunicats entre el president de LaLiga i els tres clubs que no donen suport al pla de finançament que va presentar

Continua la guerra oberta entre Javier Tebas, president de LaLiga, i els presidents de l'Athletic, el Barça i el Reial Madrid. Aquests tres últims han publicat una carta conjunta per defensar el pla de finançament alternatiu al de LaLliga, una actitud que es va guanyar les crítiques de Tebas

Els tres clubs consideren que Tebas està portant l'afer a un terreny personal que no correspon a una persona que hauria de ser estrictament gestor d'una entitat formada pels clubs com és LaLiga.

Athletic, Barça i Reial Madrid sosté que el pla de finançament que va presentar LaLiga a través de CVC pot hipotecar els clubs per massa temps i enumera els avantatges de l'anomenat Projecte Sostenible, el que ells defensen: 

"Permetria estalviar als clubs més de 12.000 milions d'euros i és una proposta 15 vegades més econòmica i que, a més, només inclou compromisos per 25 anys i no per 50". 

Els tres clubs lamenten que Tebas no hagi ni tan sols estudiat la proposta abans de rebutjar-la i qualificar-la de "no viable".

Resposta ràpida de Tebas

LaLiga no ha trigat a respondre en un nou comunicat on explica que els tres clubs dissidents reiteren els mateixos arguments sense oferir novetats i "només volen crear incertesa perquè els plans de LaLiga no tirin endavant". LaLiga apunta a Florentino Pérez, president del Reial Madrid, com a ideòleg del pla alternatiu, i sosté que "LaLiga no pot estar sotmesa a un club que ha planejat de forma clandestina la Superlliga"

   

 

 

Anar al contingut