@WSERinkHockey
Hoquei patins

Barça, Noia i Reus ja tenen rivals a la fase de grups de la Lliga Europea

David CarballoActualitzat

El Barça, el Noia Freixenet i el Reus Deportiu, els tres equips catalans que disputaran la pròxima edició de la Lliga Europea d'hoquei sobre patins, ja coneixen els seus rivals en la fase de grups de la màxima competició continental després del sorteig fet aquest dissabte.

Els blaugrana, que partien com a caps de sèrie, han quedat enquadrat al grup C juntament amb el Benfica portuguès, el Diessbach suís i el Bassano italià.

Pel que fa als altres dos representants catalans, el Noia estarà al grup A i s'enfrontarà a l'Sporting de Portugal, vigent campió d'Europa, el Coutras francès i el Herringen alemany, mentre que el Reus ho farà al grup D amb el Saint Omer francès i dos rivals portuguesos, l'Oliveirense i el Barcelos.

A la WS Europe Cup, amb la presència de cinc equips catalans, també s'ha fet el sorteig dels setzens de final amb aquests emparellaments: Calafell-Riva d'Ave (Portugal), Uttigen (Suïssa)-Igualada i Noisy Le Grand (França)-Caldes. El Girona HC i el Lleida Llista accedeixen directament als vuitens de final com a caps de sèrie.
Anar al contingut