Gràcies, Víctor Tomàs! El capità del Barça d'handbol posa punt final a la seva carrera
Víctor Tomás rebrà aquest vespre un merescut homenatge
Handbol

Barça-Kiel, molt més que un partit de Champions

Un clàssic de l'handbol europeu que culminarà amb la retirada de la samarreta amb el número 8 de qui va ser capità blaugrana durant l'última dècada, Víctor Tomàs

Mireia Vicente DiezActualitzat

Fa dos anys que, quan trepitja el Palau en dia de partit, ho fa per anar escales amunt. Ha canviat la pista per la posició de comentarista d'Esport3. La seva va ser una retirada sobtada, i forçada, en molts sentits. El febrer del 2020 anuncia que plega a final de temporada, a causa d'una malaltia cardíaca. I l'arribada de la covid va precipitar la fi de totes les competicions... i de la seva carrera.

Víctor Tomàs:

"Està clar que aquest és un final que jo necessito".

I no podia ser en millor partit. Arrenca la segona volta de la Champions i, fins ara, el Barça només ha deixat escapar un punt en la competició; justament a la pista del Kiel (30-30). Serà un duel d'alt voltatge; amb els alemanys buscant la victòria per no allunyar-se de les primeres posicions i el Barça defensant el liderat del grup.

Víctor Tomàs:

"Probablement si parléssim d'un partit clàssic a Europa parlaríem d'un Barça-Kiel. Pensant en aquest adeu i amb tota la carrera que jo he tingut al Barça estic molt content i molt feliç i em vull quedar amb tots els bons moments de tot".

Divuit anys al primer equip, vuit com a capità. És el tercer esportista del club amb millor palmarès: 69 títols. Entre ells, dotze Lligues, cinc Mundials de Clubs, tres Copes d'Europa. L'homenatge serà una gran festa de comiat, amb un Palau ple a vessar... i ple de sorpreses; el Víctor sap pocs detalls de com anirà tot. Però ha fet una petició especial:

Víctor Tomàs:

"Una de les coses que jo he demanat és saltar al camp vestit de curt".

I és que va jugar el seu últim partit, una final de Copa, sense saber que era l'última vegada que vestia la samarreta i que aixecava un trofeu com a capità. Vol tancar, amb tot el simbolisme, la seva etapa com a jugador.

Víctor Tomàs:

"I és un grandíssim orgull. Per mi poder anar al Palau en un futur i que els meus fills vegin allà la meva samarreta amb el meu nom i que ells es puguin adonar una mica del paper que he pogut tenir jo en la història de la secció d'handbol del Barça; per mi és una gran satisfacció".

 

ARXIVAT A:
Esports
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut