Barça i Joventut lluitaran per una plaça a les semifinals de l'ACB (@Penya1930)
bàsquet

EN DIRECTE | El Barça i la Penya es juguen un lloc a les semifinals de l'ACB

Els blaugranes, amb el factor pista favorable, surten com a favorits, tot i la recent decepció per la derrota a la final de l'Eurolliga

Xavi LorenteActualitzat

POTS SEGUIR EN DIRECTE LA TRANSMISSIÓ AQUÍ:

 

Dos dies després de la desfeta a la final de l'Eurolliga, el Barça estrena aquesta nit al Palau Blaugrana la sèrie de quarts de final del playoff ACB contra el Joventut. Els subcampions d'Europa arriben després d'un dia de descans obligat per recuperar forces d'un exigent cap de setmana a Colònia. Els verdinegres, en canvi, han estat uns dies sense competir i a priori encaren el primer assalt més frescos. 

Àlex Abrines, jugador del Barça

"L'ACB també és un títol gran. El més gran és l'Eurolliga però la lliga també la volem guanyar. Sabem que no serà fàcil".

Carles Duran, entrenador del Joventut

"És un play-off sense pressió. Sabem el rival que tenim al davant. Espero que la nostra il·lusió ens faci jugar bé".

El Barça li té la mida presa a la Penya. En els dos precedents de la lliga regular, dues victòries blaugranes, al Palau i a Badalona. Però un derbi sempre és un derbi. El segon duel de l'eliminatòria es jugarà avui a la nit a l'Olímpic de Badalona. L'hipotètic tercer partit es disputaria dissabte a la tarda novament al Palau Blaugrana.

ARXIVAT A:
Penya
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut