Bàsquet

Barça-Joventut, partit inaugural de la fase final de l'ACB a València

La Lliga Endesa ha anunciat el calendari oficial i els horaris de l'inèdit play-off final que es disputarà a la Fonteta de Sant Lluís per decidir el campió, i ho farà amb un plat fort: un duel de la màxima rivalitat entre blaugranes i verd-i-negres

Redacció Esport3Actualitzat

El derbi català entre el Barça i el Joventut de Badalona serà el primer partit de la fase final de l'ACB el 17 de juny a València. La Lliga Endesa ha dissenyat aquest dimecres el calendari oficial de l'inèdit play-off final que es disputarà a la Fonteta de Sant Lluís per decidir el campió i ho farà amb un plat fort, un duel de la màxima rivalitat entre blaugranes i verd-i-negres.

Aquest dilluns, l'ACB ha fet públics els horaris de tots els partits d'aquest play-off dels 12 millors equips per decidir el campió d'una temporada atípica marcada pel coronavirus.


El Barça jugarà el segon partit contra l'Unicaja de Màlaga, el tercer davant el Baskonia, el quart contra el Bilbao Basket i acabarà la fase regular contra el Tenerife. Per la seva banda, la Penya s'enfrontarà per aquest ordre al Bilbao, Unicaja, Tenerife i tancarà la fase de grups contra el Baskonia.

Les semifinals entre els dos primers de cada grup es disputaran el diumenge 28 de juny i la gran final serà dos dies després, el dimarts 30 de juny.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut