Neto i Cillessen poden intercanviar els seus llocs aquest estiu
Barça

Barça i València negocien un intercanvi de porters entre Cillessen i Neto

L'interès del club blaugrana per Neto podria permetre a Cillessen trobar a Mestalla els minuts que li falten al Camp Nou

Actualitzat

Barça i València han començat unes negociacions que poden implicar un intercanvi de porters segons el qual Jasper Cillessen jugaria a l'equip valencià i Neto, fins ara porter de l'equip "txe", passaria a ser porter del Barça.

Les converses, avançades per Rac1 i confirmades per fonts del club, estan en estat embrionari i podrien incloure, en operacions paral·leles, jugadors com Rafinha o Denis Suárez, que són pretesos pel València.

Cillessen, de 30 anys, deixaria el Barça després de 3 temporades, en les quals ha viscut a l'ombra de Marc-André Ter Stegen, titular indiscutible a la porteria blaugrana. Amb tot, l'internacional holandès s'ha fet valer a la Copa, on ha guanyat com a titular dos títols i ha perdut la final en l'última edició, precisament contra el València. En total, Cillessen ha jugat 32 partits oficials amb el Barça.

Pel que fa a Norberto "Neto" Murara, també farà els 30 anys aquest estiu i porta dues temporades amb el València, on va arribar procedent de la Juventus. Internacional olímpic amb el Brasil, però relegat de l'absoluta per Alisson o Ederson, Neto es va guanyar la titularitat de la porteria de Mestalla i ha jugat 80 partits en dues temporades.  

Anar al contingut