Els colomencs han somiat amb l'empat però el partit ha acabat 3-4 (@fsalagarcia)
futbol sala

L'Industrias perd contra el Jaén en el seu debut a la Lliga (3-4)

Els de Javi Rodríguez, tot i dominar el partit a través de la possessió, han deixat escapar els primers punts de la temporada a casa

Redacció Esport3Actualitzat

Els andalusos han arrencat amb força amb una valuosa victòria a domicili al Pavelló Nou de Santa Coloma, en un xoc que en el qual sempre han anat per davant i que s'han endut gràcies al doblet de Michel i els gols d'Antonio Pérez i Mithyue.

El transcurs dels minuts ha deixat una major possessió per als de Santa Coloma que, a través de domini de l'esfèric, han buscat sense encert crear perill sobre la porteria rival.

L'Industrias Santa Coloma ho ha intentat tot i ha arribat a somiar amb l'empat, tot i que el marcador era de 1-4 en el minut 30. Els colomencs han lluitat fins al final utilitzant a Corso com a porter-jugador i ha anotat dos gols. Però el 3-4, obra de David Peña, ha arribar quan només faltaven 17 segons per al final de la trobada i el marcador ja no s'ha mogut.

 

Comença l'era del Barça de Jesús Velasco

El Barça comença la defensa del títol aquest dissabte a Palma amb tres grans novetats. La primera, a la banqueta. Jesús Velasco agafa el relleu d'Andreu Plaza amb el repte de guanyar-ho tot, tal com va fer a la seva època a Movistar Inter, i a més amb una proposta de joc ofensiu i atractiu per l'espectador.

Les altres dues novetats, a la pista: Jean Pierre Guisel "Pito" i Carlos Ortiz. El brasiler -MVP de l'última lliga- arriba d'Inter com el fitxatge de l'estiu pel seu extraordinari ventall de recursos ofensius. Un pivot d'aquells imprevisibles, elegant i letal alhora que formarà al costat de Ferrao un tàndem de fantasia. El madrileny acaba de complir 38 anys, però el físic encara li respon. Ortiz coneix a la perfecció el llibret de Velasco -amb qui ja va coincidir la temporada passada a París i abans a l'Inter- i li donarà un punt imprescindible de seguretat i classe a la part defensiva del Barça.

Els blaugranes es trobaran un Palma que ha firmat la pretemporada perfecta i s'ha reforçat amb molt talent (Chaguinha, Cainan, Mancuso...).

De la resta de competidors als títols caldrà tenir molt en compte, com sempre, Movistar Inter i, sobretot, el Pozo. Els murcians han completat una plantilla magnífica amb l'arribada de Gadeia i Taynan, dos jugadors top mundials.

Anar al contingut