Primera

Barça i Reial Madrid s'entrenen amb el cap posat en el clàssic decisiu de dilluns que ve

Gairebé sense temps per assimilar la classificació per als vuitens de la Champions, el Barça ha tornat aquest dijous als entrenaments amb la vista posada en el clàssic contra el Reial Madrid. Iniesta i Valdés s'han entrenat a banda. Un altre dels titulars a Atenes, Javier Mascherano, tot i fer poc temps que és a Catalunya sembla haver assimilat ràpidament alguns conceptes com ara la filosofia de joc de l'equip o el que significa un clàssic. Per la seva banda, el Madrid s'ha conjurat de la millor manera possible, amb un dinar per celebrar el 29è aniversari de Xabi Alonso. Hi eren tots, Mourinho inclòs.

Actualitzat
Ara ja sí, tothom parla obertament del clàssic, sense amagar-se'n. Javier Mascherano es considera un privilegiat per jugar un partit que seguiran a tot el món i per formar part d'un equip que mai canvia la seva filosofia de joc. L'argentí assumeix que Sergio Busquets és el titular a la seva posició i que ell, quan juga, només intenta que no es noti l'absència del de Badia.

Des de la directiva del Barça s'insisteix a demanar educació i respecte en la rebuda a Mourinho i Cristiano Ronaldo. Per cert, aquest divendres es posaran a la venda algunes entrades per al partit, molt poques. Es vendran només per internet, depenent dels alliberaments que facin els socis al seient lliure.

Parlen Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso i Arbeloa

Cristiano Ronaldo i Xabi Alonso han parlat en un acte promocional organitzat per un dels patrocinadors del Madrid. Amb l'escenificació d'una roda de premsa, els dos jugadors han parlat del clàssic. En canvi, la roda de premsa oficial ha tingut com a protagonista un suplent, Arbeloa. A l'acte promocional, Cristiano Ronaldo ha defensat l'estil de joc del Madrid. El portuguès ha explicat que el Madrid juga amb un estil diferent del del Barça perquè les característiques dels jugadors no tenen res a veure i, a més, ha dit que els resultats estan avalant aquesta elecció. A més, Cristiano ha lloat el seu entrenador, José Mourinho, amb qui diu que té punts en comú. Segons ha explicat el davanter portuguès, una de les coses que tenen en comú és l'ambició. Xabi Alonso ha assenyalat que el problema principal que haurà d'afrontar el seu equip al clàssic és el potencial ofensiu del Barça. El migcampista del Madrid ha dit que el clàssic és un partit fonamental, però ha argumentat que no es pot considerar que sigui una final.

Clàssic passat per aigua

Francesc Mauri, l'home del temps de TV3, s'ha mullat: el Barça-Madrid es jugarà sota la pluja. Ha descartat una possible nevada i apunta com a segura un aiguat considerable a l'hora del partit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut