El Camp Nou exhibeix el seu mosaic abans d'un partit.
FUTBOL

Barça i Reial Madrid aposten jugar el Clàssic el 18 de desembre

El Comitè de Competició ha ajornat definitivament el Barça-Madrid previst per al 26 d'octubre per la coincidència amb la manifestació de rebuig a la sentència. Els dos clubs ja han trobat una data alternativa

Actualitzat

Tenien encara marge fins dilluns al matí, però, tant al Barça com al Madrid, la data de dimecres 18 de desembre els ha semblat la més idònia per jugar aquest clàssic, que finalment no es disputarà la setmana que ve. I era precisament això, arribar a un acord, el que els demanava el Comité de Competició de la Federació Espanyola. Per tant, a l'espera d'una confirmació oficial, el 18 de desembre semblava la data definitiva.

Tot això, fins a l'aparició en escena de Javier Tebas. El president de la Lliga ha enviat una sol·licitud a Competició perquè determini que el clàssic s'ha de jugar no el 18, sinó el 4 de desembre. Ignora, per tant, l'acord entre clubs i defensa que és a la Lliga a qui correspon prendre aquesta decisió. La polèmica, doncs, està servida i caldrà veure com la resolen els protagonistes.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut