(@FCBhoquei)
Hoquei patins

Barça i Liceo continuen la seva lluita pel liderat de l'OK Lliga

A una jornada per acabar la primera volta, el Girona ja s'aconsegueix classificar matemàticament per a la Copa, mentre que Calafell i Lleida es disputen l'última plaça que queda.

La jornada 13 de l'OK Lliga ens deixa el Barça i el Deportivo Liceo en la seva particular lluita pel liderat de la competició, després de guanyar els seus respectius partits. El Barça es va imposar per 4-7 contra el Vic, mentre que els gallecs van derrotar el Recam Caldes per 5-2, que tot i la derrota tenen assegurada la seva presència a la Copa del Rei.

El duel de la jornada, l'Igualada Rigat, l'equip revelació de la Lliga, va caure a casa contra el CE Noia Freixenet per 1-5. Amb tot, els de l'Anoia continuen tercers, i els de Sant Sadurní es col·loquen cinquens.

Per la seva banda, el Reus Deportiu, continua quart a la taula, després de guanyar per 2-4 a la pista del Lloret Vila Esportiva.

La part mitjana de la classificació ens deixava la lluita per les posicions que donen accés a la Copa del Rei, i és que a falta d'una jornada per acabar la primera volta, el Garatge Plana Girona s'adjudicava una plaça després de derrotar al Taradell per 4-2, mentre que Lleida Llista Blava i Calafell es disputaran l'últim lloc.

Els lleidatans es van imposar per 1-0 al Corredor Mató Palafrugell, mentre que els del Baix Penedès van caure a la pista del Voltregà Stern Motor, que aconsegueix la primera victòria a casa d'aquesta Lliga, i escala fins l'onzena posició.