El Palau ha acomiadat Morros, Rivera, Ristovski i Borges (@FCBhandbol)
Handbol

Barça i Granollers tanquen la Lliga amb victòries

Els blaugrana derroten el Teucro i els del Vallès, el Guadalajara

Actualitzat

El Barça i el Granollers s'han acomiadat amb victòria de la Lliga ASOBAL. Els blaugrana, campions de la competició, han derrotat el Teucro (41-25) al Palau. Per la seva banda, els vallesans s'han imposat al Guadalajara al Pavelló Olímpic (32-30).

La jornada final tenia transcendència per al Granollers, ja que si l'Ademar de Lleó ensopegava es podia classificar per a la pròxima edició de la Champions. Tanmateix, els lleonesos no han fallat a Valladolid (29-36) i les aspiracions de jugar la màxima competició continental de l'handbol han quedat posposades fins a una nova ocasió.

Tot i això, el Granollers sí que disputarà la pròxima edició de la Copa EHF, fet que representa un èxit per a l'entitat. Edgar Pérez i Adrià Figueras, amb 8 gols, han estat els homes més destacats en el partit contra el Guadalajara.

Al Palau Blaugrana, el Barça ha rebut el trofeu que l'acredita com a campió de la Lliga ASOBAL i ha acomiadat Viran Morros, Valero Rivera, Borko Ristovski i Alexis Borges, que deixen el club al final d'aquesta temporada. Valero Rivera, amb 7 gols, ha estat l'home més efectiu de l'equip de Xavi Pascual.

 

Així ha aixecat el Barça el trofeu

ARXIVAT A:
BM Granollers
Anar al contingut