Representants de Barça i Ferencváros han fet una ofrena floral a l'estàtua de Kubala al Camp Nou
Lliga de Campions

Barça i Ferencváros reten homenatge a Kubala abans del partit al Camp Nou

Representants dels dos clubs han fet una ofrena floral a l'estàtua que la llegenda del futbol hongarès té davant de la tribuna de l'estadi blaugrana

El Barça i el Ferencváros han fet una ofrena floral a l'estàtua que Ladislao Kubala té davant de la Tribuna del Camp Nou abans de l'inici del partit de la Lliga de Campions. Representants dels dos clubs han fet aquest acte d'homenatge a la llegenda del futbol hongarès que va militar als dos equips durant la seva carrera.

Per part del FC Barcelona, han assistit a l'acte el vicepresident institucional, Pau Vilanova, i el president de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, Ramon Alfonseda. El Ferencváros ha estat representat, entre d'altres, pel seu president, Gábor Kubatov, i pel seu CEO, Pál Orosz. D'altra banda, també han assistit a l'ofrena el fill del crac hongarès, Laçi Kubala, i el cònsol hongarès a Barcelona, Balázs Taróczy.

El Barça i el Ferencváros, que curiosament comparteixen data fundacional (1899), no s'havien enfrontat mai en competició oficial. En canvi, sí que s'havien vist repetidament les cares en un total de sis compromisos amistosos, sempre a l'estat espanyol. El més recent, però, datava del 1977.

Anar al contingut