Futbol

Barça i Espanyol juguen el tercer derbi en la final de la Copa Catalunya

Amb uns quants mesos de retard, la final de la Copa Catalunya es disputarà aquest vespre a Girona. El Barça i l'Espanyol jugaran a les deu a Montilivi i el partit el transmetrà en directe TV3. Rijkaard farà una alineació amb alguns jugadors del filial, ja que té els internacionals amb les seleccions. El "pibito" Saviola podria ser la gran atracció blaugrana. L'Espanyol té ganes de revenja després de la Supercopa d'Espanya. Tot i això, Ernesto Valverde reservarà els cracs blanc-i-blaus.

Actualitzat

En la convocatòria de Rijkaard per al partit d'avui hi ha vuit jugadors del filial. Suposadament, tindran força protagonisme. Com Saviola, que podria tornar a tenir uns minuts. El tècnic holandès va mesurar molt les paraules, en la roda de premsa prèvia al partit, a l'hora de parlar de l'argentí.

Avui, poc moviment a can Barça. Al camp de la Masia només s'entrenava un Víctor Valdés que aquest vespre s'asseurà a la banqueta. Mentrestant, a Sant Adrià, molta més activitat. Tota la plantilla s'entrenava a les ordres de Valverde, encara que en grups. Zabaleta, sol. Ni ell, ni De la Peña, Tamudo, Pandiani, Eduardo Costa, Jarque, Moha, i David Garcia seran a Girona aquesta nit. Tampoc l'últim fitxatge, Peixoto, ni Kameni, que encara no ha arribat de jugar amb la seva selecció. Tot i aquestes baixes, l'objectiu dels blanc-i-blaus és clar.

Tots dos equips tenen avui el mateix pla de viatge. A les set del vespre, sortiran cap a Girona. L'Espanyol, des de Montjuïc, i el Barça, des del Camp Nou.

Anar al contingut