Futbol

Barça i Espanyol es juguen un lloc en les semifinals de la Copa

L'Espanyol desafia el Barça al Camp Nou (21.30) amb un gol d'avantatge en els quarts de final de la Copa

RedaccióActualitzat

Barça o Espanyol, Espanyol o Barça. Un dels dos equips catalans serà el quart semifinalista de la Copa del Rei. La resolució d'aquesta incògnita tindrà lloc aquest vespre (21.30) al Camp Nou. L'Espanyol saltarà a la gespa com a equip classificat gràcies al gol d'Óscar Melendo a les acaballes del partit d'anada (1-0). El Barça tindrà 90 minuts per intentar neutralitzar aquesta renda i capgirar l'eliminatòria. Un nou repte per a l'equip d'Ernesto Valverde, que sortirà al camp amb tota l'artilleria.

No s'espera que el tècnic blaugrana reservi cap dels seus pesos pesants, començant per Leo Messi i continuant per Luis Suárez. Una novetat important en l'onze blaugrana pot ser la tornada d'Andrés Iniesta, que aquest dijous va rebre l'alta mèdica. També ha estat donat d'alta Paco Alcácer. però la gran novetat a la llista blaugrana és la presència per primera vegada dels dos nous fitxatges, Philippe Coutinho i Yerry Mina.

Per part de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores ha retardat l'anunci de la llista de convocats, tot i que se sap que Jurado i Piatti estan justos de forma, i ha concentrat els seus homes per preparar com cal un partit que pot entrar en la història recent del club si s'acaba fent bo l'1-0 de l'anada. Si fa una setmana l'Espanyol va demostrar que el Barça no és imbatible, ara pot convertir-se en el primer equip a eliminar el conjunt blaugrana de la Copa en quatre anys.

ARXIVAT A:
El Derbi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut