Barça, Espanyol i Girona: calendari dels partits de pretemporada
Futbol

Calendari dels partits de pretemporada del Barça, de l'Espanyol i del Girona per TV3 i Esport3

Els equips catalans de Primera es posen a punt per a una Lliga que arrencarà el divendres 12 d'agost

Montse Vendrell AhedoActualitzat

Barça, Espanyol i Girona ja han tornat a la feina. Serà una temporada atípica per la disputa del primer Mundial de Qatar, del 21 de novembre al 18 de desembre del 2022, i això obligarà els equips a fer una planificació singular.

Tot i que falta quadrar algunes dates, el calendari de la pretemporada ja està gairebé tancat i els partits dels equips catalans es podran seguir per TV3 i Esport3:

Després d'uns primers dies de noves incorporacions i per recuperar la forma física, els de Xavi Hernández van jugar el primer amistós el 13 de juliol contra l'Olot, un partit homenatge al conjunt de la Garrotxa. 

Després d'aquesta primera presa de contacte el Barça ha començat la gira als Estats Units. El primer partit va ser el 20 de juliol contra l'Inter de Miami de David Beckham. El 24 de juliol, arriba el clàssic estiuenc, un dels partits més esperats de la gira americana. Dins d'aquesta mateixa competició, el 27 de juliol el Barça s'enfrontarà amb la Juventus i el 31 amb els New York Red Bulls. Els partits de la gira americana es podran veure en directe de matinada per TV3 i la reemissió es podrà seguir per Esport3.

El Barça tancarà els partits de preparació a casa. Serà al mític Trofeu Joan Gamper, el 7 d'agost contra el Pumas mexicà.

Per últim, els de Xavi Hernández i el Manchester City de Pep Guardiola s'han citat el proper 24 d'agost al Camp Nou (21.00) en un partit benèfic a favor de la lluita contra l'escleròsi lateral amiotròfica (ELA).

L'Espanyol té previstos també diversos partits de pretemporada: el primer a casa contra el Montpeller, el 16 de juliol, un a Marbella contra el Lille el dia 24 i un amb el Brighton, el 30 de juliol. A l'agost, els blanc-i-blaus s'enfrontaran amb el Nàpols el dia 6.

El Girona, per la seva banda, ha jugat un partit el 19 de juliol a Peralada. El divendres 22, partit contra el Benfica a Suïssa i el 27 de juliol hi haurà partit contra l'Andorra. Durant el mes d'agost, els gironins tenen dues cites més: contra el Nàpols el dia 3, contra el Bolívar el dia 6 i contra el Saragossa, a porta tancada, el dia 7.

Pel que fa al Barça femení, TV3 oferirà el partit del Trofeu Joan Gamper, al Camp Nou, el 23 d'agost davant el Montpeller.

Per últim, Esport3 també oferirà els enfrontaments del Reial Madrid i la Juventus, els principals impulsors de la Superlliga de futbol, que es veuran les cares a la Soccer Champions Tour americana.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut