Espanyol

Baptistao: "No hi ha impossibles, nosaltres pensem a passar"

El davanter blanc-i-blau admet que l'1-0 de l'anada afavoreix l'Espanyol, però és molt conscient dels perills que els esperen al Camp Nou

Actualitzat

L'Espanyol continua treballant a consciència per arribar amb tota la pólvora al Camp Nou i sentenciar l'eliminatòria de quarts de final de Copa contra el Barça de dijous (21.30). Els dubtes continuen sobre Piatti i Jurado, que segueixen exercitant-se al marge però amb la vista posada a reincorporar-se de forma progressiva al grup i, si superen les molèsties, entrar a la convocatòria.

Posteriorment, Leo Baptistao ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar quines sensacions hi ha al vestidor després de la victòria per la mínima que els blanc-i-blaus van aconseguir en el partit d'anada. El brasiler confessa que es respira optimisme entre els pericos, però admet que l'eliminatòria està "al 50 per cent".

"No hi ha impossibles, nosaltres pensem a passar.  Ens facilitaria fer un gol fora de casa i marcar seria una de les claus perquè ens facilitaria molt les coses. Va ser un partit molt seriós i hem de sortir una mica més motivats que a l'anada. El Camp Nou ens demanarà molt de nosaltres mateixos."

Més enllà de l'actitud amb què surti l'Espanyol a la gespa del Camp Nou, el davanter brasiler destaca que entre tots els jugadors del Barça n'hi ha un al qual no li poden treure l'ull de sobre:

"No vaig veure el partit contra el Betis però sabem com és Messi i cal aturar-lo sigui com sigui."

 

ARXIVAT A:
El Derbi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut