Una imatge d'una de les últimes sessions d'entrenament del Reial Madrid abans de marxar cap a Manchester per jugar contra el City la tornada dels vuitens de final de la Champions (EFE)
Lliga de Campions

Bale i James, fora de la convocatòria de Zidane per al duel de Champions que el Madrid jugarà contra el Manchester City

Redacció Esport3Actualitzat

Torna la Champions i el Reial Madrid s'enfronta contra un rival dels complicats, el Manchester City de Pep Guardiola, amb la missió de capgirar un marcador advers, i és que en el partit d'anada dels vuitens de final, disputat abans de l'aturada provocada pel coronavirus, va acabar amb un 1 a 2 favorable al conjunt anglès.

Conscient de la dificultat, Zidane s'emporta gairebé tots els seus homes per jugar a l'Etihad Stadium. Només s'han quedat a Madrid James Rodríguez i Gareth Bale, per decisió tècnica, i Mariano Díaz perquè encara està aïllat a casa seva després de donar positiu per Covid-19.

En canvi, sí que viatja Sergio Ramos, i això que està sancionat i no podrà jugar contra els "citizens". La convocatòria de Zidane, doncs, està formada per Courtois, Areola i Altube, com a porters; els defenses Carvajal, Militao, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Mendy i Javi Hernández; els migcampistes Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, i Isco i els davanters Hazard, Benzema, Lucas Vázquez, Jovic, Asensio, Brahim, Vinicius Jr i Rodrygo. 

ARXIVAT A:
Reial MadridZidane
Anar al contingut