Badosa sap patir per avançar a Stuttgart
Paula Badosa segueix endavant a Stuttgart (EFE)
Tenis

Paula Badosa sap patir per avançar a les semifinals de Stuttgart

La tenista empordanesa, irregular però amb esperit guanyador, supera la tunisiana Ons Jabeur en tres sets, i es planta a les semifinals on s'enfrontarà a Aryna Sabalenka (a partir de les 14.00 en directe a Esport3)

Enric Vilalta LópezActualitzat

Dos partits, dues batalles. Paula Badosa continua superant obstacles camí de la final de Stuttgart, primera cita europea en terra batuda. Si en el debut contra Rybakina va necessitar d'un desempat en el set decisiu, el duel de quarts contra la seva amiga Ons Jabeur, desena jugadora del món, ha estat també a cara o creu. I ha tornat a sortir cara. 

Aquesta vegada, la lluita més equilibrada s'ha centrat en el primer set, un autèntic festival de trencaments (vuit breaks en dotze jocs). I el desempat, una altra prova de la igualtat existent entre les deu millors jugadores del planeta. Després de salvar dues pilotes de set, se l'ha emportat per 11 punts a 9 quan s'havia superat l'hora de joc.

El segon ha semblat extret d'un altre guió. La tunisiana ha començat a mortificar Badosa a base de deixades, la seva millor arma, i la catalana no ha tingut resposta. 6 a 1 en 26 minuts i abocades al tercer. Ons Jabeur, la primera jugadora d'un país àrab que arriba al Top-10 mundial, és una tenista imprevisible, capaç de trencar el ritme de qualsevol rival. I durant moltes fases del partit, ho ha aconseguit amb Badosa. El partit s'allargava i el factor físic també s'ha notat. Però l'empordanesa ha superat uns problemes al bessó i s'ha mantingut ferma per imposar-se per 6 a 3, gràcies a un enorme esperit de lluita. Dues hores i deu minuts més de desgast inevitable

Amb aquest triomf, Paula Badosa s'assegura escalar fins a la posició número 2 del rànquing mundial.  I li serveix per seguir avançant en aquest camí de terra batuda que té com a destinació final Roland Garros. No és un camí deirecte, però: de Stuttgart a Madrid i de Madrid a Roma. Moltes batalles esperen a Badosa

   

 

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut