Paula Badosa no ha tingut prou encert per derrotar Kassàtkina (Reuters)
Tenis

Badosa no pot amb Kassàtkina a Roma i cau en els vuitens de final

Paula Badosa perd amb la russa Dària Kassàtkina (6-4, 6-4) al Foro Italico en un partit erràtic, en què l'empordanesa ha cedit el servei fins a 7 vegades

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Paula Badosa té un magnífic servei que li dona molts punts. No ha servit especialment malament, però l'ha cedit 7 de les 10 vegades que l'ha posat en joc. El que ha passat és que la russa Dària Kassàtkina, 23a del món, ha estat capaç de restar-li molt bé en moltes ocasions. La tenista empordanesa tenia moltes dificultats per intentar superar la rival. Kassàtkina s'ha mostrat molt sòlida. El seu drive fa molt de mal. L'ha sabut executar molt bé i amb aquest cop ha aconseguit molts punts. És ràpida i bona defensora, i, encara que el seu segon servei és força feble --almenys pel que s'ha vist contra Badosa--, al final ha estat la jugadora més efectiva, més regular, més encertada, en definitiva, i s'ha emportat merescudament el partit per un doble 6-4.

Kassàtkina, que va ser número 10 del món el 2018, jugarà els quarts de final contra la suïssa Jill Teichmann. Els altres partits dels quarts de final del WTA 1000 de Roma seran:

Iga Swiatek (Pol) -  Bianca Andreescu (Can)

Aryna Sabalenka (Blr) - Amana Anisivoma (EUA)

Ons Jabeur (Tun) - Maria Sakkari (Gre). Si Sakkari venç Jabeur, prendrà la tercera plaça del rànquing mundial a Badosa, que cauria al quart lloc.

El pròxim torneig que jugarà Paula Badosa ja serà el segon Grand Slam de l'any, Roland Garros, a París, que comença dilluns que ve, 16 de maig, i s'acabarà el 5 de juny.

 

Bassols-Jiménez, duel als quarts de final de la Bisbal

La blanenca Maria Bassols i l'andorrana Vicky Jiménez jugaran el partit més atractiu dels quarts de final del torneig de la Bisbal, el més important dels que es fan a Catalunya en categoria femenina, ja que està dotat amb 100.000 dòlars en premis.

Bassols, que va entrar al quadre final gràcies a una invitació ("wild card"), ha superat en tres sets la grega Despina Papamichail, per 4-6, 7-5 i 6-3; JIménez, per la seva banda, ha derrotat en dos sets l'hongaresa Reka Luka Jani, per 7-6 i 6-2.

Marina Bassols està aprofitant molt bé la invitació a la Bisbal

L'andorrana, de 16 anys, també juga el quadre de dobles. Ja està a les semifinals, fent parella amb la mexicana Renata Zarazúa. Bassols, fent parella amb la uzbeka Akgul Amanmuradova, també està viva al quadre de dobles. Estan als quarts de final.

Per la seva banda, la cap de sèrie número 1, l'holandesa Arantxa Rus, s'ha hagut de retirar lesionada al canell quan perdia amb la russa Erika Andreeva per 4-6, 6-3 i 2-0.

Arantxa Rus s'ha hagut de retirar lesionada

La final individual del torneig de la Bisbal l'oferirà Esport3 diumenge, 15 de maig, a les 10.30.

 

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut