Paula Badosa i Rafa Nadal jugaran junts a la United Cup (Reuters)
Tenis

Badosa i Nadal faran parella a la United Cup

La begurenca i el manacorí coincidiran a la United Cup, a Austràlia, la competició de tenis mixt que substitueix la Copa Hopman, que estava considerada el campionat del món oficiós i que va desaparèixer fa tres anys

Redacció Esport3Actualitzat

Avui s'han donat a conèixer els noms i les seus que acolliran, del 29 de desembre al 8 de gener del 2023, la United Cup, la competició de tenis mixt que agafa el relleu de la desapareguda Copa Hopman, que es va jugar per última vegada el 2019.

Espanya jugarà amb Paula Badosa (13 WTA) i Rafa Nadal (2ATP) com a principals caps de cartell. En l'equip també hi haurà Pablo Carreño (13 ATP), Albert Ramos (39 ATP), David Vega Hernández (31 ATP dobles), Núria Párrizas (72 WTA) i Jéssica Bouzas (206 WTA).

Els partits es juguen amb un duel individual masculí, un de femení i un doble mixt. És en aquesta modalitat on es podria veure Paula Badosa i Rafa Nadal jugant junts.

El tenis mixt només es pot veure als Grand Slams i als Jocs Olímpics.

A la United Cup hi prendran part 18 països que han quedat dividits en sis grups de tres. Espanya ha quedat enquadrada en el Grup D, juntament amb l'Austràlia de Nick Kyrgios i la Gran Bretanya de Cameron Norrie.

Grècia, amb Stefanos Tsitsipas i Maria Sakkari, i Polònia, amb Iga Swiatek, la número 1 mundial, i Hubert Hurkacz, han estat designats els primers caps de sèrie. Tret de Novak Djokovic o Carlos Alcaraz, es pot dir que jugaran la United Cup els i les grans tenistes del moment.

Així per exemple també aniran a Austràlia per jugar la competició la francesa Caroline Garcia, campiona recent del Masters; pels Estats Units Jessica Pegula o Taylor Fritz; o Alexander Zverev, per Alemanya. Zverev farà la seva reaparició en el circuit després de lesionar-se greument en l'últim Roland Garros, al juny. Tampoc no faltarà a la cita el doble finalista de Grand Slam aquest 2022, el noruec Casper Ruud.

ARXIVAT A:
Rafa NadalPaula Badosa
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut