Tenis

Badosa fa història arribant a la final d'Indian Wells

L'empordanesa ha superat la tunisiana Ons Jabeur per un doble 6 a 3 i es veurà les cares amb la bielorussa Victoria Azarenka a la gran final

Rafel BagotActualitzat

Continua la ratxa victoriosa de Paula Badosa a Indian Wells. Aquest prestigiós WTA 1000 al desert de Califòrnia s'està convertint per a la tenista de Begur en el seu idil·li particular. Aquesta matinada, ha jugat un partit molt complet que l'ha classificat per a la final. Serà la seva primera final en un WTA 1000.

"Diuen que és el cinquè Grand Slam. Així que ser a la final d'un torneig així significa molt després de tota la feina dura i el gran any que estic fent" 

Badosa, número 27 del rànquing de la WTA, ha superat, amb un còmode 6-3 i 6-3, la tunisiana Ons Jabeur, la 14a millor tenista del moment.

L'empordanesa ha dominat el partit des de bon començament i, en els minuts finals, la seva rival ha arribat a salvar cinc pilotes de partit.

"Ons ve jugant amb molta confiança, per tant, jo necessitava jugar amb solidesa i agresivitat. Crec que he aconseguit mantenir molt bé aquesta combinació i per això he acabat guanyant"

Ara, vol reblar el clau. Diumenge, té l'oportunitat de guanyar aquest acreditat torneig. Per fer-ho, haurà de superar la bielorussa Victoria Azarenka, que ha eliminat la letona Jelena Ostapenko en l'altra semifinal. Azarenka és una jugadora veterana -32 anys (9 més que Badosa)- i amb un bon palmarès: campiona de dos Open d'Austràlia (2012 i 2013), va arribar a ser número 1 del rànquing mundial l'any 2012 i suma un total de 21 títols al circuit professional.

El repte que Badosa té al davant no és fàcil però, ara, és a només un partit d'aconseguir-ho. Imposar-se en la final d'aquest Masters 1000 a Indian Wells seria la cirereta del pastís d'una tenista que demana pas entre els grans noms del tenis femení.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut