Debut fàcil de Paula Badosa a Roma (Reuters)
Tenis

Badosa arrasa en el debut a Roma

L'empordanesa ha derrotat la bielorrussa Aliaksandra Sasnóvitx en un còmode debut al Foro Italico (6-2, 6-1)

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Poques vegades haurà tingut Paula Badosa un debut en un torneig tan plàcid com el d'avui als Internacionals d'Itàlia. La tenista empordanesa ha derrotat per un clar 6 a 2 i 6 a 1 la bielorrussa Aliaksandra Sasnóvitx, 50 del món, que venia de la fase prèvia, en 1 hora i 19 minuts. L'inici de partit de Badosa ha estat per emmarcar: s'ha escapat ràpidament amb un clar 5 a 0, que al capdavall li ha servit per endur-se el primer parcial per 6 a 2. Sasnóvitx ha intentat reaccionar i ha aconseguit un trencament en el 7è joc, però tot just li ha servit per maquillar mínimament el resultat.

En el segon set, tres quarts del mateix. Trencament de Badosa en el quart joc per escapar-se 3 a 1 i d'aquí al final. Malgrat alguna resistència de la rival, tot ha estat força senzill. El 6 a 1 del segon set així ho denota. Badosa ha tancat el partit a la cinquena oportunitat que ha tingut.

En els vuitens de final, la número 3 mundial s'enfrontarà amb la russa Daria Kasaktina, 23a del món, la qual ha derrotat en l'única ocasió en què s'han trobat abans. Va ser a Sydney, al gener d'aquest any, a les semifinals, i per un doble 6 a 2. El partit es jugarà aquest dijous no abans de les 20.30 i l'oferirà Esport3.

 

 

Cau Bolsova a la Bisbal

En el torneig Internacional de la Bisbal, el més important que es fa a Catalunya, dotat amb 100.000 dòlars en premis, la palafrugellenca Aliona Bolsova ha caigut en la primera ronda davant de l'hongaresa Reka Luca Jano per un doble 6 a 3. La blanenca Marina Bassols, en canvi, ja està en els vuitens de final després de derrotar la montenegrina Danka Kovinic, que s'ha retirat després de perdre el primer set per 6 a 1. La barcelonina d'origen eslovac, Rebeka Masarova, també està en els vuitens de final, després de derrotar la mallorquina Yvonne Cavallé-Reimers per 6 a 3 i 6 a 1.

La jove andorrana Vicky Jiménez, debut i victòria a la Bisbal

La jove andorrana de 16 anys i exnúmero 1 mundial júnior Vicky Jiménez també està en els vuitens de final, després d'haver derrotat la mexicana Marcela Zacarias per un doble 6 a 3. Esport3 transmetrà la final del Torneig de la Bisbal diumenge a les 10.30.

 

Anar al contingut