Badalona, Cornellà, Barça B i Hospitalet comencen guanyant a la Segona B

Resultats de tots colors per als representants catalans en la jornada inaugural de la Segona B

Ha arrencat la nova temporada al Grup 3 de la Segona B. I ho ha fet amb resultats de tots colors per als representants catalans. Quatre dels deu equips catalans de la categoria han començat guanyant. Són el Barça B, l'Hospi, el Cornellà i el Badalona.

El filial blaugrana tenia una estrena plàcida sobre el paper, ja que rebia el dissabte l'Atlèntic Saguntí, nou a la categoria. El projecte de Gerard López, tot i estar encara en fase de rodatge, va demostrar que té bons recursos en atac (3-1). Especialment inspirat va estar Marc Cardona, autor dels tres gols blaugranes. Amb tot, el Barça B va patir fins als últims minuts per tancar el marcador.

També l'Hospi ocupa provisionalment llocs de "play-off" després d'estrenar-se amb un triomf a domicili al camp de l'Eldenc (1-2). Sergi Juste, a la sortida d'un córner, va avançar els riberencs. Tabala va desequilibrar el marcador en favor de l'Hospi després de l'empat provisional de Rubén Moreno.

Un dels dos duels catalans de la jornada se'l va endur el Badalona davant el Lleida Esportiu (1-0). Fran Serramitja, ja en la segona part, va ser l'autor de l'únic gol en un duel entre dos equips molt renovats respecte de la temporada anterior. Idèntic resultat (1-0) va obtenir el Cornellà davant el Vila-real en un xoc entre dos dels grans animadors de la passada temporada. En aquest cas, la igualtat en el marcador es va mantenir fins al temps de descompte, quan Fran Puerto va enfonsar el filial del submarí.

Mentrestant, el Llagostera va concedir taules davant l'Espanyol B (1-1) en el seu retorn a la categoria. El penal transformat per Marc Martínez el va igualar Marc Gual pel filial blanc i blau.

L'altra cara de la moneda la van encarnar el Gavà, que va caure golejat a casa a mans de l'Hèrcules (0-4) i el Prat, que va caure amb claredat al camp del València Mestalla (3-0).