Laporte i David Silva es lamenten després de la derrota contra el Lió (Reuters)
Futbol

La FIFA accepta que Laporte jugui amb la selecció espanyola

Luis Enrique podrà comptar amb el jugador d'origen francès després que, aquest divendres, la FIFA ha donat per bona la nacionalització d'Aymeric Laporte

Redacció Esport3Actualitzat

La FIFA ha acceptat que Aymeric Laporte, el defensa del Manchester City pugui jugar a partir d'ara amb Espanya i sigui seleccionable per l'Eurocopa. Nascut a França, als 15 anys es va incorporar al futbol-base de l'Athletic de Bilbao i fa poc va obtenir la nacionalitat espanyola. Laporte havia jugat amb les seleccions inferiors de França.

Crítiques i decepció a França

La nacionalització espanyola del central del Manchester City Aymeric Laporte ha generat crítiques i decepció a França, el país on va néixer i on es va criar.

L'Équipe analitza el canvi de samarreta i el relaciona sobretot amb el fet que fins ara no ha pogut jugar amb la selecció francesa absoluta, però també amb el paper important que li ha promès Luis Enrique de cara a l'Eurocopa.

 

"Laporte ha sucumbit a les sirenes ibèriques quan encara no s'ha vestit mai amb la samarreta de la selecció francesa".


L'exjugador de l'Athletic de Bilbao sí que havia disputat 24 partits en diverses competicions amb les categories inferiors de França i fins i tot havia estat seleccionat en tres ocasions per Didier Deschamps, però cap de les tres va jugar.

L'Équipe recorda unes declaracions seves al març en què afirmava que portar la samarreta de la selecció francesa "ha estat sempre un somni" i que quan ho va fer en les categories inferiors "havia estat una de les millors experiències" de la seva vida.

ARXIVAT A:
Eurocopa2020
Anar al contingut