Likina Amebaw
Atletisme

Ayad Lamdassem i Likina Amebaw, intractables al Tast de la Mitja de Granollers

Ayad Lamdassen, de 40 anys i plusmarquista nacional de marató, s'ha imposat en categoria masculina mentre que l'etíop Likina Amebaw, amb nou rècord d'Espanya, s'ha endut la cursa femenina

Redacció Esport3Actualitzat

Avui s'ha fet, a Canovelles, la cursa amb més participants des que va començar la pandèmia. 1.300 corredors, seguint les mesures de seguretat i higiene, han pres part en el Tast de la Mitja de Granollers.

La prova, de 10 km, l'han guanyat Ayad Lamdassen -que correrà la marató dels Jocs de Tòquio- i la keniana Likina Amebaw. El fondista resident a Lleida i que corre perl CA Bikila s'ha imposat al tast de la Mitja amb un temps de 29.22. En la categoria femenina, Likina Amebaw ha parat el crono a 32.20 i ha establiert un nou rècord espanyol de la distància de 10 km.

Ayad Lamdassem

La prova s'ha disputat sobre un circuit interurbà de 10 km homologat per la Federació Espanyola d'Atletisme i amb el sistema de sortida Championchip esglaonat. El protocol anti-Covid ha marcat el recorregut, de manera que els corredors no han travessat les poblacions de Granollers, Canovelles o la Garriga.

Tretzena classificada, embarassada de cinc mesos i mig

Molt destacada ha estat l'actuació de Míriam Ortiz, que ha entrat en tretzena posició amb un excel·lent temps de 38'22 i ho ha fet estant embarassada de cinc mesos i mig. "Em venia molt de gust participar-hi. No sé si hi haurà més curses pròximament i si tindré l'oportunitat de córrer en el meu estat. He anat amb compte sobretot a del principi perquè no em donessin cap cop. M'han agradat molt les mesures de seguretat. Tothom les ha respectat"

 

Anar al contingut