Lewis Hamilton lidera la cursa durant el GP d'Àustria
Lewis Hamilton lidera la cursa durant el GP d'Àustria
Fórmula 1

"Autosport" publica el seu informe anual amb els pressupostos de les escuderies de Fórmula 1 del 2016

Un any més, "Autosport" ha estat fidel a la seva cita amb els aficionats, i ha publicat els seus càlculs del que cada escuderia de la Fórmula 1 ha gastat i ha ingressat l'any 2016

Actualitzat

La revista britànica "Autosport" ha publicat el seu informe anual de la Fórmula 1, on detalla el pressupost de tots els equips de la competició en aquest any que està a punt d'acabar-se. Segons les seves dades, Red Bull i Williams són els únics equips que han obtingut beneficis en aquest exercici.

La revista aprofita que 8 de les 11 escuderies tenen la seva seu al Regne Unit per obtenir les seves dades al Registre de Societats. Unes dades de fa 9 mesos que els experts de la publicació completen amb informació i estimacions fiables. Unes dades que a la seva vegada extrapolen a les 3 escuderies restants.

Segons "Autosport", Ferrari ha tingut el pressupost més elevat del 2016, 385 milions d'euros, seguits pels 309 dels campions, Mercedes, els 251 de Red Bull i els 216 de McLaren. Renault se n'hauria gastat 175, Williams 122, Toro Rosso i Haas 116, Sauber 110 i Force India 105. Manor és l'única que no arriba a les tres xifres, tot i que per poc, 99 milions d'euros.

Segons les seves dades, Red Bull i Williams van guanyar 6 milions d'euros, i l'únic equip que hauria registrat menys ingressos que inversió (tot i que al final no hauria entrat en pèrdues) ha estat Ferrari (350 milions). Destaca l'aprofitament de la seva inversió de Force India, que amb el segon pressupost més baix ha quedat quarta en el mundial de constructors.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut