Eurocopa 2020

Àustria guanya Macedònia del Nord (3-1) i aconsegueix la primera victòria en una fase final d'Eurocopa

RedaccióActualitzat

Àustria ha fet història. La selecció ha guanyat per primera vegada un partit de la fase final de l'Eurocopa. Ha estat contra una de les ventafocs del grup, Macedònia del Nord, per 3 a 1.

Els macedonis han sortit amb convicció i amb el suport d'una graderia plena dels seus fans, però Àustria ha fet el primer gol en el minut 18, obra de Leiner.

Només deu minuts després Macedònia del Nord, quan ho estava passant pitjor, ha pogut empatar gràcies a una acció de Pandev, a porteria buida després d'un mal rebuig dels austríacs.

No ha estat fins gairebé el final del partit que Gregoritsch ha marcat en el 78 per avançar Àustria amb el 2 a 1, i Arnautovic ha sentenciat en el 89 amb el 3 a 1.