Mundial

Austràlia empata amb Dinamarca (1-1) gràcies al VAR

Mateu Lahoz ha necessitat les imatges per assenyalar un penal a favor dels australians

Dinamarca i Austràlia han signat un empat (1-1) en un partit molt igualat. Els danesos arribaven a la segona jornada de la competició amb tres punts, gràcies a la seva victòria contra el Perú (1-0) i els australians arrencaven l'enfrontament amb el seu compte a zero després de la derrota en el seu debut contra França (2-1).

Christian Eriksen ha obert el marcador del partit ben aviat. El migcampista danès del Tottenham ha batut el porter australià Mathew Rayan amb un potent xut amb la cama esquerra (min. 7). A partir d'aquest  moment, els australians han pres una mica més la iniciativa i han tingut més domini d'una primera part molt dinàmica i entretinguda.

El gol de l'empat d'Austràlia ha arribat gràcies al VAR. Mateu Lahoz ha necessitat la pantalla per assenyalar unes mans de Yussuf Poulsen, que després de la consulta de l'àrbitre espanyol ha vist la targeta groga. Jedinak ha transformat el penal a l'esquerre de Kasper Schmeichel (min. 39).

En la represa, les forces s'han igualat moltíssim. Però les ocasions de gol no han sovintejat. Amb problemes per arribar a porteria, tots dos equips ho han intentat des de la distància. Mooy, per Austràlia, i Pione Sisto, per Dinamarca, han estat els autors de dues canonades que a punt han estat de fer variar el marcador.

Tres minuts abans del final, Austràlia ha tingut una doble ocasió amb xut d'Arzani i rematada frustrada de Leckie. L'empat, però, no s'ha desfet i els jugadors han deixat definitivament el terreny de joc amb l'empat a un.