Serge Aurier, un jugador famós pels seus actes d'indisciplina
FUTBOL

Aurier, futbolista del Tottenham, trenca el confinament per tercera vegada

Després d'haver-se saltat el confinament en dues ocasions, ara publica una fotografia amb el seu perruquer, després que li tallés els cabells

Redacció Esport3Actualitzat

El Tottenham estudia sancionar el jugador Serge Aurier, que s'ha tornat a saltar el confinament. El futbolista ha publicat una fotografia amb el seu perruquer, després que li hagués tallat els cabells. Al Regne Unit les perruqueries no tenen permís per obrir i tampoc està permès exercir aquesta activitat a domicili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes Sir 🤭💧🔥 @justscuts 🤝 #LeCoiffeurEstBon🤓

A post shared by Thecrazychild93 (@sergeaurier) on


Al club londinenc ja no saben com posar fi a les notícies desagradables que protagonitza el seu lateral dret i ja han anunciat que no passaran per alt aquest tipus de conducta.

"Estem investigant les circumstàncies i tractarem l'incident de forma adequada".

El jugador ivorià és reincident i ja és la tercera vegada que trenca les regles de distanciament social. La primera es va produir a començaments del mes passat, quan va sortir a córrer amb un amic, mentre que la segona va ser, dues setmanes més tard, per entrenar-se amb el seu company d'equip, Moussa Sissoko. Allò es va saldar amb una disculpa dels dos futbolistes i un donatiu al sistema de salut del Regne Unit. En tots tres casos, ha estat el mateix Aurier qui ha publicat les seves gestes a les xarxes socials.

No es pot dir que la pandèmia del coronavirus hagi afectat el defensa africà, ja que anteriorment ja havia protagonitzat diversos escàndols.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes Sir 🤭💧🔥 @justscuts 🤝 #LeCoiffeurEstBon🤓

A post shared by Thecrazychild93 (@sergeaurier) on

En un d'ells, va ser condemnat a dos mesos de presó per haver agredit un policia.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut