FUTBOL

Aurier, futbolista del Tottenham, trenca el confinament per tercera vegada

Després d'haver-se saltat el confinament en dues ocasions, ara publica una fotografia amb el seu perruquer, després que li tallés els cabells
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Coronavirus
Serge Aurier, un jugador famós pels seus actes d'indisciplina

El Tottenham estudia sancionar el jugador Serge Aurier, que s'ha tornat a saltar el confinament. El futbolista ha publicat una fotografia amb el seu perruquer, després que li hagués tallat els cabells. Al Regne Unit les perruqueries no tenen permís per obrir i tampoc està permès exercir aquesta activitat a domicili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes Sir 🤭💧🔥 @justscuts 🤝 #LeCoiffeurEstBon🤓

A post shared by Thecrazychild93 (@sergeaurier) on


Al club londinenc ja no saben com posar fi a les notícies desagradables que protagonitza el seu lateral dret i ja han anunciat que no passaran per alt aquest tipus de conducta.

"Estem investigant les circumstàncies i tractarem l'incident de forma adequada".

El jugador ivorià és reincident i ja és la tercera vegada que trenca les regles de distanciament social. La primera es va produir a començaments del mes passat, quan va sortir a córrer amb un amic, mentre que la segona va ser, dues setmanes més tard, per entrenar-se amb el seu company d'equip, Moussa Sissoko. Allò es va saldar amb una disculpa dels dos futbolistes i un donatiu al sistema de salut del Regne Unit. En tots tres casos, ha estat el mateix Aurier qui ha publicat les seves gestes a les xarxes socials.

No es pot dir que la pandèmia del coronavirus hagi afectat el defensa africà, ja que anteriorment ja havia protagonitzat diversos escàndols.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes Sir 🤭💧🔥 @justscuts 🤝 #LeCoiffeurEstBon🤓

A post shared by Thecrazychild93 (@sergeaurier) on

En un d'ells, va ser condemnat a dos mesos de presó per haver agredit un policia.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut