Augusto Fernández ha guanyat la cursa de Moto2 disputada al circuit de Silverstone (EFE)
Moto2

Augusto Fernández guanya la cursa de Moto2 al circuit de Silverstone

Àlex Márquez ha caigut en la sortida d'un revolt i s'ha vist obligat a abandonar. Malgrat els 0 punts, el pilot català es manté líder en el Mundial de Moto2

Actualitzat

Augusto Fernández ha guanyat la cursa de Moto2 que s'ha disputat aquest diumenge al circuit de Silverstone. Ha estat a l'últim revolt quan el pilot madrileny ha aconseguit avançar, gas a fons, Jorge Navarro, que liderava la carrera des que ha caigut Àlex Márquez.

Àlex Márquez, que sortia des de la "pole position", ha vist com els seus plans per pujar al podi s'han esguerrat quan ha anat per terra tot sol en la sortida d'un revolt en un excés de confiança. La caiguda i posterior abandó del català ha donat via lliure a Jorge Navarro, que rodava trepitjant els talons al petit dels Márquez. A sis voltes del final, però, el valencià, que ha anat perdent ritme en el transcurs de la cursa, ha vist com Brad Binder l'avançava. Però Navarro li ha tornat la jugada al sud-africà i Augusto Fernández, que anava tercer, ha tret petroli per esmunyir-se a la segona posició. La lluita entre Binder i Fernández ha permès que Navarro agafés aire en el liderat de la cursa quan faltaven 3 voltes per al final. A les acaballes, ha aparegut Remy Gardner i ha estat a punt de robar-li el calaix més baix del podi al sud-africà, que al final ha aconseguit assegurar.

Malgrat que no s'emporta cap punt, Àlex Márquez es manté com a líder del campionat mundial de Moto2.

Anar al contingut