BARÇA

Aubameyang apunta al Chelsea

El traspàs, que podria acabar rondant els 25 milions, seria rodó per al Barça, que va incorporar de franc el gabonès

Redacció Esport3Actualitzat

El d'Aubameyang va ser d'aquells fitxatges que s'anomenen de rendiment immediat. Incorporat in extremis en l'últim mercat d'hivern per solucionar la falta de gol, el gabonès es va ficar ràpidament l'afició a la butxaca amb les seves dianes i peculiars celebracions. Els seus números són entre bons i molt bons: 13 gols i una assistència en els 24 partits que ha disputat amb el Barça.

Però ara les circumstàncies fan que el seu futur apunti al Chelsea en una operació que deixaria tothom, o gairebé tothom, satisfet. Per començar, quedarien contents a la tresoreria del Camp Nou. El traspàs podria aproximar-se als 25 milions d'euros. Negoci rodó amb un jugador que van incorporar de franc i que ara havia vist augmentada la seva fitxa. Tot plegat ajudaria a afrontar fitxatges i inscripcions pendents.

Quedaria content també Tuchel, que necessita gol al Chelsea i que no ha estalviat floretes per a un jugador que ja va entrenar al Borussia de Dortmund.

"Hi ha jugadors que, passi el que passi, sempre són els teus jugadors perquè t'hi sents molt proper. I Aubameyang és, per mi, un d'aquests jugadors. Tenim una molt bona relació, molt estreta."

Aubameyang celebra un gol com SonGoku
Aubameyang celebra un gol com SonGoku al Bernabéu

Sobre el paper, Aubameyang també hi sortirà guanyant, perquè Tuchel li ha promès una titularitat que al Camp Nou, amb els fitxatges de Lewandowski i Raphinha, tindria molt cara. Qui potser no quedarà tan content és Xavi, que perdrà un dels actius més efectius en atac. Per a la història quedarà el seu doblet al Bernabéu el dia del 0-4 i la celebració a l'estil Son Goku després del gol que tancava el marcador. Ara les boles de drac estan a punt de marxar cap a Londres.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut