BARÇA

Atlètic de Madrid-Barça: duels d'alt voltatge

Amb els mateixos partits jugats, set, l'equip de Simeone té sis punts més que el de Koeman. Els blaugranes no poden fallar si no volen allunyar-se molt dels matalassers

Sebas Guim / Francesc Latorre

Hi faltarà Luis Suárez, hi faltarà Ansu Fati, així com Torreira o Busquets. Hi faltarà també l'afició del Wanda, una de les més vistoses i sorolloses de tota la Primera Divisió. Però malgrat totes aquestes absències, l'Atlètic de Madrid-Barça de dissabte continua tenint molts atractius, molts duels d'alt voltatge. A les porteries, a la davantera i a les banquetes, per exemple.

TER STEGEN - OBLAK

Ter Stegen només ha jugat 2 partits oficials aquesta temporada, un de Champions i un de Lliga. Prou temps, però, per demostrar que ha tornat en plena forma i en la seva millor versió. Per al Barça no és bona notícia que el seu porter tingui tant protagonisme, però l'alemany és una assegurança sota pals.

Acord verbal amb Ter Stegen
Ter Stegen ha tornat en un gran moment de forma

Dos gols encaixats en 7 partits de Lliga. Ho haurien firmat tots els equips, però només n'hi ha un que tingui Jan Oblak, un dels pilars fonamentals de l'Atlètic. La parròquia "colchonera" respira més tranquil·lament, després que l'eslovè ha superat els problemes a l'espatlla que li van impedir jugar, diumenge, contra Kosovo.

MESSI - JOAO FÉLIX

Després del Sevilla, l'Atlètic de Madrid és l'equip a qui Messi ha fet més gols. Sense anar més lluny, una gran acció de l'argentí va resoldre el duel de l'any passat. Aquesta vegada, però, Messi hi arriba en un estat anímic diferent, però conscient que l'equip el necessitarà i molt per guanyar un partit clau.

Joao Félix afronta el partit en el seu millor moment des que va fitxar per l'Atlètic. El portuguès ha acabat d'esclatar i aquesta temporada ja suma 7 gols i tres assistències. Dissabte, però, trobarà a faltar Luis Suárez, amb qui s'està entenent a la perfecció.

Joao Félix celebra un dels seus gols amb l'Atlètic de Madrid

KOEMAN - SIMEONE

Koeman haurà de redissenyar l'equip per afrontar les baixes de Sergio Busquets i Ansu Fati. El tècnic holandès aparcarà les rotacions per un altre dia. Més de mitja plantilla ha jugat amb les seleccions i dimarts hi ha partit de Champions a Kíev. Però el Barça i Koeman no es poden permetre una altra ensopegada a la Lliga.

Simeone, el director d'orquestra de l'Atlètic, ha imprès un segell molt reconeixible en el seu equip. El seu fort caràcter empeny el carro blanc-i-vermell. El seu punt negre, però, són els partits de Lliga contra el Barça. En 9 anys a la banqueta, suma 6 empats i 11 derrotes contra els blaugranes en el torneig de la regularitat.

Si guanyés, l'Atlètic incrementaria a nou punts l'avantatge sobre el Barça. Un marge molt difícil de recuperar tenint en compte la solidesa dels de Simeone aquesta temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut