Les jugadores del Barça en un partit davant l'Atlètic de Lliga (@fcbfemeni)
Futbol

Atlètic de Madrid-Barça, als quarts de final de la Champions femenina

El Barça se les haurà amb un rival força conegut als quarts de final i, en cas d'èxit, jugarà les semifinals contra el guanyador del Glasgow-Wolfsburg

Actualitzat

El Barça ja sap els obstacles que haurà de superar si vol repetir presència a la final de la Champions femenina. L'equip blaugrana jugarà els quarts de final amb un rival força conegut: l'Atlètic de Madrid. Tot i que l'únic precedent amb l'equip madrileny aquesta temporada es va saldar amb una clara victòria al seu favor (6-1), les blaugranes no es refien d'un equip capaç d'eliminar el Manchester City en la ronda precedent.

Les dates de referència per als quarts de final de la competició són el 24 i 25 de març per al partit d'anada, a Madrid, i l'1 i 2 d'abril per a la tornada.

En cas de superar l'equip matalasser, campió de les 3 últimes Lligues espanyoles però actualment quart classificat, el Barça jugarà les semifinals contra les guanyadores de l'eliminatòria entre el Glasgow i el Wolfsburg. Com en la ronda precedent, l'equip blaugrana jugaria la tornada a casa. D'aquesta manera, el Barça evita anar pel mateix cantó del quadre que l'Olympique de Lió, campió de les tres últimes edicions de la Champions. 

 

 

Anar al contingut