Athletic de Bilbao i Atlètic de Madrid jugaran la final de la Lliga Europa a Bucarest el 9 de maig

L'Athletic de Bilbao i l'Atlètic de Madrid jugaran la final de la Lliga Europa, que es disputarà a Bucarest el pròxim 9 de maig. Els de Bielsa han eliminat l'Sporting de Portugal després guanyar 3-1 a San Mamés i remuntar l'eliminatòria, ja que a Lisboa havien perdut 2-1. Per la seva banda, els "colchoneros", que en l'anada havien guanyat 4-2, s'han imposat a Mestalla per 0-1 amb un gol d'Adrián López.

L'eufòria que s'ha viscut a San Mamés quan l'àrbitre ha assenyalat el final del partit ha estat impressionant. I és que la victòria dels bascos per 3-1 ha situat els homes de Marcelo Bielsa en la final de la Lliga Europa, que es disputarà a Bucarest el 9 de maig. Fins a última hora l'Sporting de Lisboa ha disputat aquest mèrit als de Bilbao, que han obert el marcador en el minut 17, gràcies a un gol de Susaeta, a passada amb el pit de Llorente.

Un minut abans d'acabar la primera part, Van Wolfswinkel ha fet l'empat. L'Athletic, però, no s'ha rendit en cap moment, i abans del descans Ibai Gómez, una altra vegada a passada de Fernando Llorente, ha avançat el seu equip i ha igualat l'eliminatòria. Ja en la segona part i, dos minuts abans del final del partit, el mateix Llorente ha arrodonit la seva nit històrica amb el 3-1.

En l'altre partit d'aquestes semifinals, l'Atlètic de Madrid ha guanyat un altre cop el València, aquest dijous per 0-1. Abans del gol, Canales s'ha hagut de retirar en llitera. Ha estat una acció en què s'ha lesionat tot sol. I dos minuts després Adrián Gómez ha marcat un autèntic golàs. Era el gol de la victòria per als de Simeone, i el bitllet per a la final. Poc després, una picabaralla a poc temps del final del partit ha acabat amb Thiago de l'Atlètic expulsat i amb Soldado, Jordi Alba i Juan Fran sancionats amb targeta groga.