Les jugadores del CN Sabadell es conjuren abans de començar un partit en una imatge recent
Waterpolo

Astralpool Sabadell-Kírixi i Mataró Goufone-SIS Roma, a les semifinals de la Copa LEN

Podria haver-hi final catalana a la segona competició continental, que es disputarà a la piscina Sant Jordi el 17 i el 18 d'abril

L'Astralpool Sabadell s'enfrontarà al Kinef Kírixi rus i el Mataró Goufone, al SIS Roma, en les semifinals del LEN Trophy femení de waterpolo, que es disputarà a la Piscina Sant Jordi de Barcelona el 17 i el 18 d'abril en format de final a quatre. 

El sorteig de la segona competició continental celebrat aquest dimarts a Roma (Itàlia) ha aparellat els dos equips que han guanyat les quatre últimes Eurolligues: l'Astralpool Sabadell va vèncer el 2019 i el 2016, mentre que les russes es van emportar el triomf el 2017 i van revalidar el títol un any després en guanyar les sabadellenques en el torn de penals.

Tots dos equips es van enfrontar també en la final del 2013 amb triomf (13-11) per a les catalanes, que intentaran aconseguir a la capital catalana l'únic títol que li falta a un palmarès impressionant amb cinc Copes d'Europa.

El Mataró Goufone va evitar els dos equips favorits i s'enfrontarà al SIS Roma amb l'objectiu de classificar-se per a la segona final de la seva història en aquesta competició, que ja va guanyar el 2016.

A Roma també s'ha sortejat aquest dimarts la "final four" de l'Eurolliga, que es jugarà a Budapest el 30 d'abril i l'1 de maig. L'Olympiacos s'enfrontarà a l'UVSE Budapest i el Dunaujvaros hongarès ho farà contra el Dinamo Uralotxka rus. 

Anar al contingut