FUTBOL

Assistència de rècord al Camp Nou

El Camp Nou registra la millor mitjana d'espectadors dels últims anys, amb 82.825 seguidors per partit

Redacció Esport3Actualitzat

La millora en el joc i els resultats del Barça de Xavi està rebent una resposta positiva per part dels aficionats barcelonistes. Aquesta temporada, la mitjana d'espectadors al Camp Nou en els partits de Lliga és de 82.825. És la xifra més elevada des que va començar el segle XXI, és a dir, dels últims 23 anys.

I això que les obres a la tercera graderia del Camp Nou han reduït l'aforament en gairebé 4.000 seients, però, a canvi, la política del club per incentivar el seient lliure i forçar els socis que no el posaven a la venda també ha ajudat en l'augment de les xifres de venda d'entrades

El Barça de Xavi, el que atreu més públic al Camp Nou

El partit amb més assistència

El Barça-Almeria, últim partit de Gerard Piqué a l'estadi, marca el rècord d'assistència de la present temporada, amb 92.605 espectadors.

El Camp Nou és l'estadi amb més assistència de públic de les grans Lligues europees. A Espanya, el Santiago Bernabéu registra una mitjana de 56.991 espectadors (l'estadi està en obres i té menys capacitat de l'habitual) i al Metropolitano són 54.798 persones les que van a veure, de mitjana, els partits de l'Atlètic de Madrid.

Segons dades de LaLiga, l'assistència de públic en els camps de Primera i Segona Divisió ha crescut un 21% des de la temporada 2012-2013.

Les millors xifres del continent

L'assistència al Camp Nou, més alta que en alres grans estadis d'Europa

Pel que fa a les grans Lligues d'Europa, el Borussia Dortmund és l'equip que més aficionats arrossega el seu estadi (81.106), i supera el Bayern de Munic (75.005).

El Manchester United a la Premier, el Milan a la Serie A i l'Olympique de Marsella a la Ligue 1 són els equips que atrauen més públic a cada partit.

ARXIVAT A:
GuardiolaXavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut