Greta Beccaglia
Greta Beccaglia
Futbol

Assetjament sexual en directe a una reportera italiana

La periodista Greta Beccaglia va viure repetides agressions per part dels aficionats que sortien de veure l'Empoli-Fiorentina

Nou episodi d'assetjament sexual viscut per una reportera de televisió. En aquest cas li va tocar viure-ho a la periodista de Toscana TV Greta Beccaglia, mentre realitzava una connexió en directe posterior a la celebració del partit Empoli-Fiorentina de la Serie A. Aquest fet no va ser impediment perquè diversos aficionats s'acostessin a la reportera i li fessin tocaments mentre sortien del camp.

En un primer moment, un home li grapeja el cul, com s'observa en aquest tall:

Poc després, un home amb caputxa la colpeja per l'esquena, segons més tard de sentir un comentari vexatori, en una altra escena que Beccaglia ha penjat a les històries del seu Instagram. La reportera ha utilitzat l'altaveu que li proporciona aquesta xarxa, on la segueixen més de 30.000 followers, per fer una crida a identificar els assetjadors amb l'ajuda de la policia d'Empoli, que ja s'ha posat a analitzar les imatges.

Per la seva banda, les principals associacions de periodistes d'Itàlia han condemnat l'incident.


Campanya al futbol italià

Els fets que ha patit Greta Beccaglia han coincidit el mateix cap de setmana que els jugadors de la Serie A han portat la cara pintada contra la violència de gènere. Tots els futbolistes de la Lliga italiana han disputat els partits amb una taca vermella a la cara.

La taca representa una targeta vermella que s'ensenya a la violència de gènere. Aquesta és la cinquena temporada consecutiva que el futbol italià fa aquesta iniciativa.

Zlatan Ibrahimovic amb la taca vermella a la cara (Reuters)
Anar al contingut