Futbol

Assalt a l'RCDE Stadium en el partit Xile-Marroc

El partit amistós jugat al camp de l'Espanyol va acabar amb una invasió del camp per part d'aficionats que s'havien colat a l'estadi

Redacció Esport3Actualitzat

L'RCDE Stadium va acollir aquest divendres al vespre un dels partits de seleccions que s'estan jugant aquest cap de setmana. Els combinats de Xile i del Marroc es van veure les cares en un partit que va acabar amb un resultat de 0-2 favorable al conjunt marroquí, amb gols de Boufal i Sabiri.

La notícia principal, però, va ser extraesportiva. I és que centenars de seguidors, sobretot del Marroc, es van colar a les instal·lacions de l'estadi blanc-i-blau. Els agents de seguretat es van veure desbordats a les portes de l'estadi i no van tenir cap més remei que cedir davant la pressió dels aficionats.

Això no va ser tot, ja que durant el partit hi va haver una conducta negativa per part d'alguns espontanis, que van arribar a aturar el joc. Al final del partit, a més, hi va haver una invasió de camp en què es van causar alguns desperfectes. Tot i això, el partit del Cornellà d'aquest cap de setmana es podrà disputar sense problemes.

Aficionats marroquins a la gespa de l'RCDE Stadium
Aficionats marroquins a la gespa de l'RCDE Stadium (Reuters)


L'Espanyol respon

L'Espanyol, protagonista involuntari també d'aquests incidents per haver-ne estat l'escenari, ha emès un comunicat aquest dissabte a la tarda en què lamenta els incidents i avisen que demanaran als organitzadors l'esmena de tots els desperfectes que es van produir a l'RCDE Stadium.

"El RCDE Stadium és una instal·lació de primer nivell i un motiu d'orgull per a l'Espanyol que reporta ingressos i reforça la nostra marca tant a nivell local com internacional."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut