Barty renuncia als dos pròxims tornejos
Tenis

Ashleigh Barty-Danielle Collins, final femenina de l'Obert d'Austràlia

L'australiana, número 1 del rànquing mundial, s'ha desfet amb contundència de Madison Keys. L'altra finalista serà la nord-americana Danielle Collins, que ha sorprès Iga Swiatek

Actualitzat

Després de 42 anys, l'Obert d'Austràlia tornarà a tenir una finalista local. Serà la primera cap de sèrie del torneig i número 1 del rànquing WTA, Ashleigh Barty, que no ha donat cap opció a la nord-americana Madison Keys i l'ha guanyat per 6-1 i 6-3, en poc més d'una hora de joc. La guanyadora de dos Grand Slams (Roland Garros 2019 i Wimbledon 2021) agafa el relleu de l'australiana Wendy Turnbull, que va perdre la final del 1980. En tot el torneig Barty només ha cedit 21 jocs a les seves rivals.

En l'últim duel per aconseguir el títol, Barty s'enfrontarà a una altra tenista dels Estats Units, Danielle Collins, número 27 de la WTA. La nord-americana ha eliminat la polonesa Iga Swiatek, setena millor jugadora del món, per 6-4 i 6-1. Collins, de 28 anys, s'estrena en una final de Grand Slam. La seva millor actuació va ser el 2019, també a Austràlia, on va arribar a les semifinals. La txeca Petra Kvitová va evitar la seva presència a una gran final, que aquest any sí que disputarà. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut