Arturo Vidal es perdrà les semifinals de la Champions contra el Reial Madrid
Futbol internacional

Arturo Vidal s'opera del genoll dret i es perd el que resta de temporada

El Bayern de Munic no sap si podrà comptar amb Arturo Vidal per a les semifinals de la Lliga de Campions. El jugador xilè es va torçar el genoll dret i s'haurà d'operar

Actualitzat

El migcampista xilè Arturo Vidal ha estat intervingut amb èxit del genoll dret, i serà baixa per a la resta de la temporada, segons ha informat en un comunicat el Bayern de Munic. L'operació, realitzada pel doctor Ulrich Boenisch en una clínica d'Augsburg, es va fer dilluns i va consistir a eliminar el cos lliure articular que s'havia diagnosticat i recol·locar quirúrgicament l'arrel posterior del menisc extern, danyada per aquest cos lliure.  

L'entrenador del Bayern, Jupp Heynckes, ja havia avisat durant la conferència de premsa del club que Vidal no podria jugar amb l'equip els pròxims compromisos perquè hauria de ser operat després de lesionar-se en l'entrenament de diumenge.   

En una ressonància magnètica es va comprovar que tenia un cos perdut en el genoll que li impedia estirar la cama, i es va decidir realitzar una artroscòpia. A més dels partits de la Bundesliga, trofeu que ja ha conquerit el club bavarès, Vidal es perd el partit de semifinals de la Copa d'Alemanya contra el Bayer Leverkusen i tampoc podrà jugar les semifinals de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid.

 

 

 

Anar al contingut