Barça

Arturo Vidal: "Onze finals per aconseguir la meva novena Lliga consecutiva"

El xilè ha expressat les seves bones sensacions després del retorn del Barça als entrenaments. Vidal, que no s'ha referit al seu futur en l'entrevista concedida als mitjans del club, ha considerat essencial recuperar jugadors lesionats com Luis Suárez.

Redacció Esport3Actualitzat

Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli i Arturo Vidal. Són els futbolistes que, fins ara, han aconseguit tocar el trofeu de campions de Lliga durant vuit temporades consecutives. Vidal ho ha aconseguit en tres equips diferents: la Juventus, el Bayern de Munic i el Barça, i ara, només Buffon i Chiellini el poden igualar si suma el novè títol consecutiu.

"Seria un somni. Molt pocs jugadors a la història ho han aconseguit, i estic orgullós de ser un d'ells. Continuaré treballant de la millor manera possible per aconseguir la meva novena Lliga aquí, al Barça."

Per aconseguir aquest objectiu, Vidal considera que els onze partits de Lliga que queden per disputar són "onze finals", i destaca el bon estat físic i d'ànim de la plantilla, tot i que creu que serà clau recuperar els jugadors lesionats.

"Per a nosaltres serà molt important recuperar Luis Suárez i la resta de lesionats, perquè venen dos mesos intensos amb molts partits seguits i necessitarem estar al 100% per a les dues competicions que ens queden. Però de moment hem tornat tots molt bé físicament, perquè ens hem preparat a casa."

Vidal ha participat avui en l'últim entrenament del Barça abans de l'entrada a la fase 4 del protocol. En la sessió hi ha participat Ansu Fati, absent durant pràcticament una setmana per culpa de molèsties en un genoll. En canvi, el jugador del filial Monchu s'ha fet una lesió al quàdriceps i ha causat baixa. Lesions al marge, el club ha establert que els sis jugadors del filial que han participat en els entrenaments del primer equip des de la represa de les sessions (Monchu, Collado, Ansu Fati, Riqui Puig, Araújo i el porter Iñaki Peña) continuïn en dinàmica del primer equip fins que la Lliga de Primera estigui decidida i puguin ajudar el Barça B en el play-off d'ascens a Segona A.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut