Arturo Vidal amb la samarreta de Flamengo
Arturo Vidal, amb la samarreta de Flamengo, el seu actual equip (Reuters)
futbol

Arturo Vidal amenaça el Reial Madrid amb un comentari gruixut: "Et trencarem el cul"

S'haurà d'esperar per veure en què queda la seva última fanfarronada viral. El Mundialet no té ni dates ni seu

Redacció Esport3Actualitzat

Una de les crestes més famoses de l'esport esgota les seves últimes tardes de futbol. L'estiu passat Arturo Vidal va aterrar a Rio de Janeiro per viure l'experiència de portar una de les samarretes mítiques del Brasil, la negra i vermella del Flamengo. I el xilè de 35 anys no pot queixar-se de l'aposta feta després de 15 temporades a Europa: no ha hagut d'esperar ni tres mesos per aixecar la Copa Libertadores.

La recompensa per al Fla, que a la final va derrotar un altre conjunt brasiler com el Paranaense (1-0), serà tornar a disputar el Mundialet de Clubs, competició de la qual va ser subcampió el 2019 (el 1981 van aixecar la seva única Copa Intercontinental). Vidal, fidel al seu estil abraonat, no ha dubtat a desafiar el màxim favorit per al torneig amb un comentari tant amenaçador com groller: "Madrid, et trencarem el cul."

Vidal és el mateix futbolista que el dia abans de perdre 8-2 contra el Bayern de Munic va advertir els bavaresos que no s'enfrontarien "a un equip de la Bundesliga". Aquest cop haurem d'esperar per veure en què queda la seva última fanfarronada viral. Amb Qatar 2022 ocupant les dates tradicionals del Mundialet, encara no se sap ni quan ni on es disputarà. El febrer del 2023 als Estats Units és l'opció més plausible a hores d'ara.

 

Anar al contingut