Un gran nombre d'aficionats ha donat la benvinguda al Barça a l'aeroport de Sant Sebastià
Barça

El Barça viatja a Sant Sebastià sense Arthur

A banda del brasiler, Denis, Aleñá, Samper i el lesionat Malcom tampoc entren a la llista de Valverde per a la visita d'Anoeta

Actualitzat

El Barça reprèn aquest dissabte (16.15) la Lliga amb la visita a la Reial Societat, un duel que tradicionalment no li ha anat gaire bé. El triomf de la temporada passada va trencar una mala ratxa de set visites seguides de Lliga a Sant Sebastià sense guanyar.

L'equip blaugrana espera aferrar-se al canvi de tendència de la temporada passada i ja prepara el duel en un remodelat estadi d'Anoeta.

Ernesto Valverde ha disposat aquest divendres de pràcticament tots els seus efectius, un cop s'hi han reincorporat els dos últims internacionals que quedaven, els brasilers Philippe Coutinho i Arthur Melo. En aquesta última sessió només ha faltat un altre brasiler, el lesionat Malcom.

El tècnic blaugrana havia de deixar fora de la llista quatre jugadors del primer equip a més de Malcom, i els sacrificats han sigut Arthur, Denis Suárez, Aleñá i Samper.

 

 

Aquest mateix divendres al vespre, l'expedició blaugrana ha aterrat a Sant Sebastià amb una hora de retard però els incondicionals seguidors blaugranes s'han esperat per donar-los la benvinguda.

 

Anar al contingut